SEO u web dizajnu

Izrada web sajta podrazumeva i Google standarde, praćenje njihovih smjernica za pružanje informacija pretraživačima i posetiocima o sadržaju, vrstama proizvoda, uslugama i iskustvu koje mogu očekivati od vašeg veb sajta, vaše kompanije ili prodavnice.

 

Naslovi, slike, sadržaj

Google je oduvek radio na unapređivanju svojih algoritama za skeniranje vaše veb stranice kako bi najkvalitetniji sadržaj obezbedio svojim korisnicima i posetiocima. Osim vidljivog dela veb sajta (tekstualni sadržaj, fotografije, naslovi), idemo duboko u kod da bi se uklopili u skladu sa njegovim standardima, oznakama, snippetima itd. kako bi vaše poslovanje na precizaz način dobilo svoje mesto na Google pretrazi.

 

Unapredite ranking na (Google) pretrazi

SEO je proces unapređivanja rangiranja vašeg sajta na pretraživaču koristeći ciljane ključne reči i kvalitetan sadržaj.

  • “On-page” optimizacija – Metadata i gustina ključnih reči za pretraživače
  • Eksterni linkovi – sa drugih veb sajtova kako biste unapredili relevantnost vaše web stranice ili sajta u određenoj branši.
  • PPC – Strategija oglašavanja u kojoj preduzeća plaćaju samo kada korisnici posete link ka njihovoj veb stranici. Konverzija zavisi od vlasnika veb stranice koji će ga učiniti uspešnim stvaranjem relevantnog saobraćaja.